The Brownies Mix Box

Waarom verjaardagsservice van Brownies & Co?

 • Automatisch verstuurd
 • Betaling op factuur
 • Employee branding
 • Tevreden medewerkers en/of relaties
 • Het leukste brievenbuscadeau om te geven en/of te krijgen per post

Verras je medewerkers met de verjaardagsservice van Brownies & Co!

Opzoek naar een attentie, presentje of een leuk cadeau om je medewerkers en/of relaties op vaste basis te verrassen op hun verjaardag? Denk dan ook eens aan de verjaardagsservice van Brownies & Co. Een feestje voor jou en voor de medewerkers en/of relaties. Wij verzorgen namelijk het gehele proces van A tot Z zodat het voor iedereen een feest is om brownies te versturen en te ontvangen.

Wat is The Brownies Mix Box?

The Brownies Mix Box bestaat uit een unieke smaak door het geheime recept en ambachtelijke bereiding met Callebaut Fairtrade chocolade en biologische ingrediënten. 8 Heerlijke brownies zijn dan ook verpakt in een luxe doos, welke wij verzenden samen met jouw persoonlijke felicitatie boodschap. Wij zorgen dat deze gepersonaliseerd op naam geplaatst wordt op de wenskaart. De ontvanger zal dan ook niet alleen smakelijk verrast worden maar ook persoonlijk en het biedt jou als organisatie de mogelijkheid om je medewerkers en/of relaties extra in het zonnetje te zetten. Ook past het goed in het beeld van employer branding en zorgt het voor binding met je medewerkers.

Hoe werkt de verjaardagsservice?

Wij willen dat het zowel voor de ontvanger als de verzender een feest is om gebruik te maken van de verjaardagsservice. Hierom verzorgen wij het gehele proces. Jij geeft eenmalig de geboortedata + adres door en uiteraard de verjaardagsboodschap. Wij zorgen dat The Perfect Brownie Post Box tijdig wordt verzonden en de verjaardagsboodschap gepersonaliseerd op naam wordt geplaatst op de wenskaart. Een keer per maand ontvang je een factuur van de aantallen die zijn verzonden en zo maken wij er voor iedereen een feest van!

Voorbeeld verjaardagsservice in praktijk 

In september zijn bijvoorbeeld 9 werknemers en/of relaties jarig. Wij zorgen voor tijdige verzending van The Brownies Mix Box voor de verjaardag met jouw persoonlijke felicitatie boodschap gepersonaliseerd op naam van de medewerker en/of relatie. En rond de eerste van de maand ontvang je een factuur van het aantal verzonden verjaardagen.

Verjaardagsservice gebruiker aan het woord

Anna van Veldhuijsen van Wel-Groep ‘’ Graag geef ik jullie een complimentje, want onze collega’s zijn allemaal hartstikke blij met de brownies! Ik zie regelmatig foto’s voorbij komen van jarige mensen die aan het genieten zijn! ‘’

Wacht niet langer en maak je personeel blij met het leukste presentje op vaste basis en verras je medewerkers smaakvol en persoonlijke met The Brownies Mix Box als cadeau.

Vraag verjaardagsservice informatie aan bij Brownies & Co om al onze mogelijkheden te bespreken. Een informatieverzoek voor de verjaardagsservice vraag je aan via de knop hieronder.

Plaats hier uw aanvraag voor de lekkerste brownies:

 •   De hoogste klantbeoordeling met een 9,6
 •   Je kan op rekening betalen
 •   Een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap, handgeschreven

  Nog niet overtuigd van de kracht van onze brownies als origineel verjaardagscadeau? Dit zijn vier redenen waarom je de brownies wél zou moeten bestellen.

  Een heerlijke verrassing voor relaties en klanten.

  Als jij één keer de ontvangers doorgeeft en de dag dat zij jarig zijn, dan zorgen wij dat een heerlijke verrassing klaarligt op de dag dat zij een jaartje ouder worden.

  Een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap, handgeschreven.

  Maak het extra persoonlijk met jouw persoonlijke boodschap, welke wij handgeschreven plaatsen.

  Je kan op rekening betalen.

  Met de betaalwijze “betalen op rekening” heb je tijd tot 14 dagen na verzending van de brownies om de factuur te betalen. Wij mailen de factuur naar het e-mailadres dat je opgeeft bij de factuurgegevens.

  Snelle levering; ook bij grote aantallen.

  Wij beloven een snelle levering en dat is bij grote aantallen niet anders. Dus je bedrijf onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Geen probleem