The Perfect Brownie Post Box

Valentijn brownies: het lekkerste cadeau per post

Liefde gaat door de maag! Zeker met de brownies van Brownies & Co val je in de smaak. Onze brownies, zijn gemaakt met passie en liefde. Dit proef je dan ook direct, wanneer de fairtrade chocolade, smelt op je tong. Elke chocoladeliefhebber moet deze brownies een keer geproefd hebben. Dus bestel nu direct The Perfect Brownie Post Box voor jouw geliefde!

Valentijn chocolade versturen met persoonlijke boodschap

Met onze valentijn brownies ben je verzekerd van een geslaagd Valentijns cadeau. Naast een onvergetelijke smakelijke verrassing. Is het bovenal persoonlijk omdat we jouw persoonlijke bericht, handgeschreven plaatsen op de wenskaart. Denk bijvoorbeeld aan ”Wil je mijn Valentijn zijn?” of een persoonlijk liefdes gedicht. Welke tekst mogen wij voor jou geliefde opschrijven?

De lekkerste chocolade brownies voor hem en haar

Iedereen wordt blij van chocolade brownies. The Perfect Brownie Box is dan ook het perfecte cadeau voor je geliefde. De brownies worden dus gemaakt van Belgische Callebaut chocolade en dit proef je. Onze brownies zijn een smakelijke traktatie met de perfecte balans van smaken en texturen. De chocolade in deze brownies geeft een diepe, rijke smaak waarbij de Fairtrade Callebaut chocolade smelt op je tong. Het ambachtelijke bakproces brengt alles samen tot een verrukkelijke lekkernij die een smaakexplosie in je mond veroorzaken.

Niet voor niets is The Perfect Brownie Post Box, het leukste en lekkerste cadeau om te geven of te krijgen. Klanten beoordelen ons dan ook met een 9,6!

Valentijn chocolade gewoon thuisbezorgd

Je kunt ervoor kiezen om de brownies bij jou thuis te laten bezorgen om ze vervolgens zelf te overhandigen aan je geliefde, maar je kunt ze ook direct bij je partner thuis laten bezorgen. Zeker in het laatste geval maak je het Valentijn chocolade cadeau compleet met een wenskaart met persoonlijke boodschap, welke wij handgeschreven plaatsen. Zo gaat de liefde niet alleen maar door de maag, maar maakt dit het extra persoonlijk ook door jouw lieve woorden!

Kwaliteit & houdbaarheid: tot ver na Valentijnsdag

Voor je Valentijn wil je natuurlijk enkel de beste kwaliteit. Daarom blijven onze brownies vers tot wel 10 dagen vanaf verzending door ons geheime recept. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat de brownies hun kwaliteit verliezen.

De chocolade brownies worden gewoon bezorgd in de brievenbus, dus er hoeft niet eens per se iemand thuis te zijn op het moment van bezorgen.

Bestel ze op tijd en selecteer de juiste verzenddatum, dit is de datum waarop wij de brownies verzenden.

Nog niet overtuigd van de kracht van onze brownies als origineel Valentijn geschenk? Dit zijn vier redenen waarom je de brownies wél zou moeten bestellen.

Een heerlijke verrassing.

Verras die ene persoon met een overheerlijke Perfect Brownie Post Box. Zo door de brievenbus!

Een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap, handgeschreven.

Maak het extra persoonlijk met jouw persoonlijke boodschap, welke wij handgeschreven plaatsen.

Gemaakt met Fairtrade Callebaut chocolade.

Kwalitatief & verantwoord.

10 dagen versgarantie vanaf het moment van verzending.

Maar meestal zijn ze dan al op, want wij kennen niemand die de verleiding van onze brownies heeft kunnen weerstaan.