The Perfect Brownie Post Box

Brownies bestellen als relatiegeschenk voor relaties en/of medewerkers?

Op zoek naar een smakelijk en uniek relatiegeschenk? Kies dan voor een origineel chocolade relatiegeschenk van Brownies & Co! Wij sturen jouw medewerkers, klant, leverancier of andere relatie de lekkerste brownies met gepersonaliseerde boodschap toe per post.

Met brownies sla je nooit de plank mis en al helemaal niet wanneer je de brownies van Brownies & Co opstuurt als chocolade relatiegeschenk!

Waarom brownies van Brownies & Co als relatiegeschenk?

Naast een unieke smaak door het geheime recept en ambachtelijke bereiding is The Perfect Brownie Post Box niet alleen smakelijk maar bovenal persoonlijk. Als verzender heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op een wenskaart te plaatsen. De ontvanger zal dan niet alleen smakelijk verrast worden maar ook persoonlijk en het biedt jou als organisatie de mogelijkheid om je boodschap op een unieke manier over te brengen.

The Perfect Brownie Post Box wordt dan ook luxe verpakt en beschikt over vele personalisatie mogelijkheden in bijvoorbeeld de huisstijl van jouw onderneming. Denk hierbij aan een logo van jullie bedrijf en/of organisatie op de voorzijde van de wenskaart of om de verpakking. Hierdoor is ieder moment geschikt te maken en uniek om brownies als relatiegeschenk te geven voor relaties en medewerkers.

Wanneer geef je chocolade als relatiegeschenk?

Een jubileum, een bedankje, een fusie en/of naamswijziging, een verjaardag, kerstgeschenk, zomaar. Noem het maar op, elk moment is een geschikt moment om je medewerkers en relaties smakelijk en persoonlijk te verrassen met The Perfect Brownie Post Box als relatiegeschenk.

The Perfect Brownie Post Box: het ideale relatiegeschenk

Chocolade als relatiegeschenk is altijd een goed idee, want van chocolade wordt iedereen blij! Wanneer je kiest voor de brownies per post van Brownies & Co ontvangen jouw relaties een gepersonaliseerde doos met daarin 8 overheerlijke brownies gemaakt van Fairtrade Callebaut chocolade van de allerhoogste kwaliteit. De brownies zijn stevig aan de buitenkant en romig en zacht van binnen. De brownies hebben een vers garantie van wel 10 dagen vanaf het moment van verzending, maar wij kennen niemand die ze zolang kunnen weerstaan.

Vraag een relatiegeschenk offerte aan bij Brownies & Co via het onderstaande formulier om al onze mogelijkheden te bespreken.

Plaats hier uw vrijblijvend informatie aanvraag voor de lekkerste brownies:

  Nog niet overtuigd van de kracht van onze brownies als origineel relatiegeschenk? Dit zijn vier redenen waarom je de brownies wél zou moeten bestellen.

  Een heerlijke verrassing voor relaties en klanten.

  Als jij één keer de ontvangers doorgeeft en de dag dat zij jarig zijn, dan zorgen wij dat een heerlijke verrassing klaarligt op de dag dat zij een jaartje ouder worden.

  Een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap, handgeschreven.

  Maak het extra persoonlijk met jouw persoonlijke boodschap, welke wij handgeschreven plaatsen.

  Je kan op rekening betalen.

  Met de betaalwijze “betalen op rekening” heb je tijd tot 14 dagen na verzending van de brownies om de factuur te betalen. Wij mailen de factuur naar het e-mailadres dat je opgeeft bij de factuurgegevens.

  Snelle levering; ook bij grote aantallen.

  Wij beloven een snelle levering en dat is bij grote aantallen niet anders. Dus je bedrijf onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Geen probleem