The Perfect Brownie Post Box

Paasgeschenk: de lekkerste brownies per post

Feestdagen zijn het perfecte moment om iemand te verrassen met een heerlijk cadeautje. Bij een paascadeautje denk je al snel aan paaseieren, maar een doosje van de lekkerste brownies van Nederland met jouw persoonlijke paasboodschap wordt net zo smakelijk ontvangen (we durven met zekerheid te zeggen, nog wel smakelijker zelfs!). Welk familielid, collega, vriend(in) of andere relatie ga jij dit jaar verrassen met een brievenbus paascadeautje?

De lekkerste fairtrade brownies

Brownies zijn voor ons meer dan een lekker nagerecht of een lekkere snack. Bij Brownies & Co zijn we geobsedeerd door brownies. We zijn dan ook constant bezig met ons product te verbeteren en nieuwe smaken in het leven te roepen. Onze brownies zijn stevig aan de buitenkant, maar heerlijk romig en zacht van binnen. Ook als je ze laat bezorgen als brievenbus cadeau! Bij de ambachtelijke bereiding van onze brownies gebruiken we enkel en alleen Fairtrade Callebaut chocolade van de allerhoogste kwaliteit (en dat proef je!). Het is niet voor niets dat klanten ons beoordelen met een 9,6!

Een persoonlijk en lekker brievenbus cadeau voor Pasen

Wanneer je iemand een cadeautje toestuurt voor een feestdag als Pasen is het wel zo leuk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Wanneer je een Brownie Box per post verstuurd kun je een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap bijvoegen. Wat je boodschap ook is, wij geloven dat iedere boodschap beter wordt ontvangen met chocolade (brownies).

The Brownie Box: het ideale paaskado per post

Een Brownie Box is het paaskado die je eenvoudig laat bezorgen per post. Je kan dus iemands Pasen zo vanuit je luie stoel een stukje leuker en smakelijker maken. The Perfect Brownie Post Box gevuld met 8 heerlijke brownies wordt verzonden als brievenbuspakketje, hierdoor is de bestelling vaak de volgende dag al in huis. Dus ook voor de last minute bestellers is dit cadeau geschikt!

Kwaliteit & houdbaarheid: tot ver na de paasdagen

Ben jij bang dat de brownies hun smaak of structuur verliezen tijdens de verzending? Geen zorgen! Door ons geperfectioneerde recept blijven de brownies in optimale conditie tot wel 10 dagen vanaf verzending.

Dus kies nu voor het lekkerste brievenbuspost cadeau deze paasdagen en bestel direct online via onderstaande knop!

Zakelijk brievenbus paasgeschenk

Ben je op zoek naar een leuk (en lekker) paasgeschenk voor jouw personeel, klanten of andere vorm van relaties? Ook hiervoor is Brownies & Co het juiste geschenk! Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte op.

Nog niet overtuigd van de kracht van onze brownies als origineel relatiegeschenk? Dit zijn vier redenen waarom je de brownies wél zou moeten bestellen.
check-browniesenco

Een heerlijke verrassing.

Verras die ene persoon met een overheerlijke brownie box. Zo door de brievenbus!

check-browniesenco

Een handgeschreven kaart met jouw boodschap.

Wil jij van je cadeau iets persoonlijks maken? Wij bieden de mogelijkheid om bij de levering van onze brownies een handgeschreven kaart toe te voegen.

check-browniesenco

Gemaakt met Fairtrade Callebaut chocolade.

Kwalitatief & verantwoord.

check-browniesenco

Vers garantie van wel 10 dagen vanaf het moment van verzending.

Maar wij kennen niemand die ze zolang kunnen weerstaan.