Wij zorgen ervoor dat jouw brownie box op het juiste moment bezorgd wordt. Wil je weten hoe? Lees dan onderstaande informatie.

Brievenbuspakje in NL
Wij verzenden alle brownies naar Nederlandse adressen als Brievenbuspakje via PostNL brievenbusbezorging. Dat betekent dat de brownies in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd in de brievenbus. Dit zal in 90% van de gevallen zo zijn.

Verzenddatum, geen bezorgdatum
In 10% van de gevallen duurt de bezorging langer dan verwacht. Daarom werken we in de webshop met een verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat wij op deze datum verzenden. Zo kan jij zelf de kans inschatten of de bezorging precies op tijd komt of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen.

Zondag en maandag
PostNL bezorgt geen brievenbuspost op zondag en maandag. Als je wilt dat jouw brownies echt pas op zondag of maandag worden geopend kies dan bij de adressering van jouw brownies niet voor Persoon maar voor Bedrijf en typ in de regel voor bedrijfsnaam ‘Openen op zondag/maandag!’

Scholen, ziekenhuizen en grote instellingen
Wil je brownies versturen aan iemand in een school, ziekenhuis of andere grote instelling informeer dan van tevoren naar de juiste adressering, vraag of brievenbusdoosjes gewoonlijk goed ontvangen worden en of de interne post de ontvangst van dit cadeautje kan doen vertragen.

Huisdier
Is er een huisdier dat bij de post kan? Informeer de ontvangers dan over de komst van jouw cadeautje. Al is de verpakking heel stevig, chocolade kan dodelijk zijn voor huisdieren.

Andere verzendwijze
Wil je een andere verzendwijze? Neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we het regelen.

Bij warm weer
Bij warm weer doen we een sticker op de buitenkant van de doos die de ontvangers instrueert de brownies eerst te koelen alvorens ze te eten. We adviseren je daarnaast in verband met de hoge temperaturen hen ook even op de hoogte te stellen van het doosje in de brievenbus.

Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.