Brownies: het perfecte cadeau voor de Dag van de Leraar!

De Dag van de Leraar komt eraan en dat betekent dat je jouw personeel mag trakteren. Op deze heugelijke dag staan de leraren in het middelpunt van de aandacht en mogen ze op een leuke en vooral lekkere manier bedankt worden voor hun harde, leerzame werk. Denk daarom eens aan de overheerlijke brownies van Brownies & Co en vergeet vooral niet om zelf ook een stukje mee te pikken.

Over de Dag van de Leraar 

De Dag van de Leraar is een jaarlijks terugkerende dag die gewijd is aan de waardering en erkenning van leraren en hun bijdrage aan de samenleving. Het wordt over de hele wereld gevierd op 5 oktober. Leraren spelen een belangrijke rol in het leven en ontwikkeling van studenten en de samenleving als geheel.

De leraar is verantwoordelijk voor het overbrengen van kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het leven. Daarnaast ben je als leraar ook een rolmodel en mentor voor je studenten. Leraren zijn essentieel voor de ontwikkeling van volgende generaties en daarom verdienen ze het om op 5 oktober in het zonnetje te worden gezet.

The Brownie Box: het perfecte cadeau om je waardering te uiten

Bestel de meest overheerlijke brownies eenvoudig online bij Brownies & Co. Wij hebben speciaal voor alle onderwijzers de overheerlijke The Perfect Brownie Post Box. Met deze box verwen je jezelf en je personeel of collega’s op de beste manier! Onze brownies worden beschouwd als de beste van Nederland door kenners, met een klantbeoordeling van 9,6 spreekt dat voor zich. Wij bakken onze brownies elke dag met passie en vakmanschap, zodat jij je zeer gewaardeerd voelt.

Bedank je personeel of collega’s

Maak de Dag van de Leraar een groot succes en verwen je personeel of collega’s met de lekkerste brownies! Door ook nog een persoonlijke boodschap toe te voegen aan The Perfect Brownie Post Box, maak je het extra speciaal. Bestel ze online via deze link en zorg dat alle leraren een onvergetelijke dag hebben en zich zeer gewaardeerd voelen. 

Versgarantie van 10 dagen

Mochten jij en je collega’s druk aan het werk zijn op de Dag van de Leraar, dan kunnen jullie de dagen erna nog net zoveel genieten van The Perfect Brownie Box! Doordat wij de brownies bakken volgens een geheim recept en met strenge kwaliteitseisen, kunnen wij een versgarantie van 10 dagen geven. Onze chocolade brownies worden gewoon bezorgd in de brievenbus, dus je hoeft niet eens per se thuis te zijn op het moment van bezorgen. 

Onze chocolade brownies worden gewoon bezorgd in de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet eens per se thuis te zijn op het moment van bezorgen.

Bestel ze op tijd en selecteer de juiste verzenddatum, dit is de datum waarop wij de brownies verzenden. Zo zorg je ervoor dat de leraren op tijd kunnen genieten van hun overheerlijke brownies.

Plaats hier uw aanvraag voor onze brownies:

  Nog niet overtuigd van de kracht van onze brownies als origineel leraren geschenk? Dit zijn vier redenen waarom je de brownies wél zou moeten bestellen.

  Een heerlijke verrassing.

  Verras die ene persoon met een overheerlijke Perfect Brownie Post Box. Zo door de brievenbus!

  Een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap, handgeschreven.

  Maak het extra persoonlijk met jouw persoonlijke boodschap, welke wij handgeschreven plaatsen.

  Gemaakt met Fairtrade Callebaut chocolade.

  Kwalitatief & verantwoord.

  10 dagen versgarantie vanaf het moment van verzending.

  Maar meestal zijn ze dan al op, want wij kennen niemand die de verleiding van onze brownies heeft kunnen weerstaan.

  I am message box. Click edit button to change this text.