The Perfect Brownie Post Box

Het leukste en smakelijkste cadeau om te geven aan je medewerker

Opzoek naar een attentie, presentje of een leuk cadeau om je personeel smakelijk en uniek te verrassen? Denk dan ook eens aan brownies per post van Brownies & Co! Met de overheerlijke brownies (gemaakt van Fairtrade Callebaut chocolade) sla je nooit de plank mis. Dus kies voor het lekkerste cadeau om je personeel te bedanken en vraag direct een offerte aan!

Een persoonlijk en smakelijk cadeau voor je personeel 

Naast een unieke smaak door het geheime recept en ambachtelijke bereiding is The Perfect Brownie Post Box niet alleen smakelijk maar bovenal persoonlijk. Als verzender heb je de mogelijkheid om een persoonlijke (bedank)boodschap op een wenskaart te laten plaatsen. De ontvanger zal dan niet alleen smakelijk verrast worden maar ook persoonlijk en het biedt jou als organisatie de mogelijkheid om je medewerker(s) extra in het zonnetje te zetten. Ook past het goed in het beeld van employer branding en zorgt het voor binding met je medewerkers. 

The Perfect Brownie Post Box wordt luxe verpakt en beschikt over vele personalisatie mogelijkheden in bijvoorbeeld jullie huisstijl. Denk hierbij aan een logo van jullie bedrijf en/of organisatie op de voorzijde van de wenskaart of om de verpakking. Hierdoor zijn brownies het ideale cadeau om te geven aan medewerkers. Onze brownies zijn al ingezet op verschillende momenten door verschillende organisaties bijvoorbeeld op de dag van de leraar, jaar afsluiting, dag van de zorg of als blijk van waardering voor de medewerkers thuis die in de corona periode thuiswerkte.

Maak je personeel blij met het leukste presentje en verras je medewerkers smaakvol en persoonlijke met The Perfect Brownie Post box als cadeau.

Plaats hier uw vrijblijvend informatie aanvraag voor de lekkerste brownies:

  Nog niet overtuigd van de kracht van onze brownies als origineel cadeau voor je personeel? Dit zijn vier redenen waarom je de brownies wél zou moeten bestellen.

  Een heerlijke verrassing voor jouw personeel.

  Verras je personeel met heerlijk verse ambachtelijke brownies.

  Een handgeschreven kaart met jouw boodschap.

  Wil jij van je relatiegeschenk iets persoonlijks maken? Wij bieden de mogelijkheid om bij de levering van onze brownies een handgeschreven kaart toe te voegen.

  Je kan op rekening betalen.

  Met de betaalwijze “betalen op rekening” heb je tijd tot 14 dagen na verzending van de brownies om de factuur te betalen. Wij mailen de factuur naar het e-mailadres dat je opgeeft bij de factuurgegevens.

  Snelle levering; ook bij grote aantallen.

  Wij beloven een snelle levering en dat is bij grote aantallen niet anders. Dus heb je veel medewerkers die je wilt verassen? Geen probleem!