The Brownies Mix Box

Brownies als origineel relatiegeschenk

Brownies als origineel relatiegeschenk voor een voltooide opdracht bij een klant. Een brownie om van die ene ontevreden klant, een tevreden klant te maken. Of een brownie om nieuwe klanten te overtuigen van jouw services, nog voor je ze hebt ontmoet. The Brownies Mix Box biedt tal van mogelijkheden op zakelijk gebied. Wil jij meer over de mogelijkheden horen? Wij kunnen je adviseren bij het inzetten van onze brownies bij acquisitie en/of aftersales. Wij regelen de brownies, jullie de koffie?

Plaats hier uw aanvraag voor onze brownies:

 •   De hoogste klantbeoordeling met een 9,6
 •   Je kan op rekening betalen
 •   Een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap, handgeschreven

  Nog niet overtuigd van de kracht van onze brownies als origineel relatiegeschenk? Dit zijn vier redenen waarom je de brownies wél zou moeten bestellen.

  Een heerlijke verrassing voor relaties en klanten.

  Als jij één keer de ontvangers doorgeeft en de dag dat zij jarig zijn, dan zorgen wij dat een heerlijke verrassing klaarligt op de dag dat zij een jaartje ouder worden.

  Een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap, handgeschreven.

  Maak het extra persoonlijk met jouw persoonlijke boodschap, welke wij handgeschreven plaatsen.

  Je kan op rekening betalen.

  Met de betaalwijze “betalen op rekening” heb je tijd tot 14 dagen na verzending van de brownies om de factuur te betalen. Wij mailen de factuur naar het e-mailadres dat je opgeeft bij de factuurgegevens.

  Snelle levering; ook bij grote aantallen.

  Wij beloven een snelle levering en dat is bij grote aantallen niet anders. Dus je bedrijf onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Geen probleem