The Perfect Brownie Post Box

Brievenbus cadeau van chocolade 

Chocolade cadeau geven is altijd een goed idee, maar wist je dat nu ook gemakkelijk chocolade kan laten bezorgen in de vorm van brownies per post? Met dit cadeautje door de brievenbus, sla je nooit de plank misslaan bij je vrienden en/of familie en dat geldt in het bijzonder voor dit unieke chocolade presentje van Brownies & Co. Dus kies nu voor het lekkerste cadeau door de brievenbus en bestel direct online!

Wat is een goede gelegenheid om dit cadeau te geven? 

Van chocolade wordt iedereen blij, er is dus niet per se een gelegenheid nodig om iemand een brownie box cadeau te doen! Maar uiteraard zijn brownies het perfecte cadeau voor verjaardagen, Valentijn moeder- en vaderdag, beterschap, als bedankje of zomaar. Hoe dan ook, The Perfect Brownie Post Box is een cadeau die altijd voor een lach op de ontvangers gezicht zal zorgen. Zeker wanneer je een leuke persoonlijke boodschap toevoegt! 

Brownies als gepersonaliseerd brievenbus cadeau van chocolade

Naast de unieke smaak en fantastische kwaliteit van de brownies is het niet alleen een smakelijk brievenbus cadeau van chocolade maar bovenal persoonlijk. Je kunt namelijk jouw persoonlijke boodschap op een wenskaart laten plaatsen en toevoegen aan de brownie box. Zo maak je het cadeau extra persoonlijk, ondanks dat het een brievenbus cadeau betreft. De ontvanger zal dan niet alleen smakelijk verrast worden met chocolade, maar ook origineel met jouw eigen boodschap, die wij handgeschreven plaatsen om het extra persoonlijk te maken! Welke boodschap ga jij toevoegen? 

De lekkerste brownies als brievenbus cadeau

Verras jouw moeder, vader, vriend, vriendin op zijn of haar verjaardag, als bedankje of zomaar met dit overheerlijke brievenbuspost cadeau. Is de ontvanger niet thuis? Geen probleem! Wij garanderen 10 dagen versgarantie vanaf het moment van verzending! Genoeg tijd om te smullen dus, probeer maar eens 10 dagen van onze brownies af te blijven!

Stuur deze brownie box met 8 overheerlijke brownies, gemaakt van fairtrade chocolade van Callebaut, op via de post! Gemakkelijk, persoonlijk, snel en tegen een scherpe prijs.

Dus kies nu voor het lekkerste brievenbuspost cadeau en bestel direct online via onderstaande knop!

Nog niet overtuigd van de kracht van onze brownies als origineel relatiegeschenk? Dit zijn vier redenen waarom je de brownies wél zou moeten bestellen.

Een heerlijke verrassing.

Verras die ene persoon met een overheerlijke Perfect Brownie Post Box. Zo door de brievenbus!

Een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap, handgeschreven.

Maak het extra persoonlijk met jouw persoonlijke boodschap, welke wij handgeschreven plaatsen.

Gemaakt met Fairtrade Callebaut chocolade.

Kwalitatief & verantwoord.

10 dagen versgarantie vanaf het moment van verzending.

Maar meestal zijn ze dan al op, want wij kennen niemand die de verleiding van onze brownies heeft kunnen weerstaan.