Je kunt bij ons op de volgende manier betalen. Werkt deze betaalwijzen niet of is er een storing bij de bank? Bel of mail ons even, meestal kunnen we toch wel iets voor je doen. Onze betaalmethoden zijn gratis.

iDEAL

Wij werken met IDEAL via Pay. Na betaling via deze betaalmethode ontvang je een bestelbevestiging. Op de verzend datum worden de heerlijke brownies naar het opgegeven adres toegestuurd.

Op factuur
Deze betaalmogelijkheid is alleen beschikbaar voor bedrijven. Op factuur betekent dat je achteraf binnen 14 dagen jouw bestelling mag betalen. We mailen de factuur aan het e-mailadres dat jij opgaf bij factuurgegevens. Wij nemen de vrijheid om jouw bedrijfsgegevens te controleren en daarvoor eventueel contact met jou op te nemen alvorens jouw bestelling te verwerken. Hierbij geldt: geen bericht is goed bericht. Als jij niet degene bent die betaalt, ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de factuur in jouw organisatie op tijd bij de betaler terecht komt.

Betaling mislukt of niet mogelijk?

Controleer voor de zekerheid eerst of het geld toch is afgeschreven. Heb je geen mails gehad van ons en is er niets afgeschreven? Dan kan je meteen een nieuwe bestelling plaatsen. Als het geld wel afgeschreven is en je hebt na een half uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen, dan ging er waarschijnlijk iets mis. Neem contact met ons op en we lossen het op. We willen dan wel graag jouw factuur- of bestelnummer weten, deze is te vinden bij de afschrijving.