Brownies & Co

Ontdek de nieuwe Brownies Mix Box van Brownies & Co: een wereld van smaken in één box! 

Brownies, Brownies Box, The Mix Brownies Perfect Post Box, Chocolade brownies, Hazelnoot brownies, Speculaas Brownies, Karamel Zeezout brownies.

Bij Brownies & Co zijn we verheugd om onze nieuwste traktatie met jullie te delen: onze vernieuwde The Brownies Mix Box! Deze nieuwe box vol met ambachtelijke brownies is niet zomaar een box; het is een smaakvol avontuur dat je smaakpapillen zal verwennen. We hebben de klassieke chocolade brownie uitgebreid met drie nieuwe en verrukkelijke smaken: de hazelnoot brownie, de speculaas brownie en de karamel zeezout brownie. 

Vier smaken in één box 

Onze nieuwe Brownies Mix Box bevat niet één, niet twee, maar vier heerlijke smaken brownies, elk met zijn eigen unieke karakter en smaakprofiel. 

De originele chocolade brownie 

Dit is de klassieker waar het allemaal mee begon. Onze originele chocolade brownie is rijk, smeuïg en vol van smaak. Elke hap is een hemelse ervaring voor chocolade liefhebbers. 

De hazelnoot brownie 

Voor degenen die van een nootachtige twist houden, is onze hazelnoot brownie een traktatie op zich. De knapperige hazelnoten vermengen zich perfect met de romige chocoladebrownie voor een onvergetelijke smaakervaring. 

De speculaas brownie 

Deze brownie is doordrenkt met de heerlijke smaak van speculaas. Het is een perfecte combinatie van kruidige warmte en zoete chocolade, waardoor het ideaal is voor de herfst- en wintermaanden. 

De karamel zeezout brownie 

Als je houdt van de combinatie van karamel en zout, dan is onze karamel zeezout brownie perfect voor jou. De zachte karamel en een vleugje zeezout zorgen voor een onweerstaanbare smaaksensatie. 

In elke The Brownies Mix Box ontvang je twee stukjes van elke smaak brownie. Dat betekent dat je acht heerlijke stukjes brownie hebt om te delen of om lekker voor jezelf te houden. Het is de perfecte manier om een verscheidenheid aan smaken te proeven en te genieten van onze ambachtelijke brownies. 

Bestel nu en verwen jezelf, een geliefde of je zakelijke partners 

Onze vernieuwde Brownies Mix Box is nu beschikbaar en klaar om jouw smaakpapillen te verwennen. Of je nu op zoek bent naar een traktatie voor jezelf of een geschenk voor een speciale gelegenheid, onze Brownies Mix Box is de ideale keuze. 

En wist je dat onze The Brownies Mix Box ook perfect is voor zakelijke bestellingen? Of je nu je team wilt trakteren of klanten wilt verrassen met een smakelijk geschenk, onze brownies zijn altijd een hit. Neem contact met ons op voor zakelijke bestellingen en ontdek hoe onze heerlijke brownies een glimlach kunnen toveren op de gezichten van je collega’s en klanten. 

Bestel vandaag nog en geniet van de verrukkelijke smaken van Brownies & Co. Met vier unieke smaken in één box is er voor ieder wat wils. Verwen jezelf, verras een geliefde, of maak indruk op je zakelijke relaties met deze heerlijke traktatie.