Brownies & Co

Brownies per post: het perfecte cadeau idee 

Brownies delen

Brownies zijn een heerlijke traktatie die bijna iedereen kan waarderen. Deze smeuïge lekkernijen kun je via Brownies & Co versturen als cadeau, rechtstreeks naar de deur van je geliefden, vrienden of collega’s. Lees snel verder waarom brownies per post een geweldig en origineel cadeau idee zijn! 

Perfect voor elke gelegenheid 

Of het nu gaat om een verjaardag, Valentijnsdag, Moederdag, Kerst of gewoon een spontane verassing, brownies zijn geschikt voor elke gelegenheid. Het is een veelzijdig cadeautje dat geschikt is voor familie, vrienden, collega’s en zakelijke relaties. 

Verras bijvoorbeeld een jarige vriend of familielid met heerlijke brownies. En wat dacht je van brownies voor Valentijnsdag? Brownies per post zijn een ontzettend leuke en romantische verassing voor je geliefde. Ook kun je het behalen van een diploma of andere mijlpaal vieren door brownies per post te versturen. Soms is er niet eens een speciale gelegenheid nodig om brownies te versturen. Een onverwachte traktatie kan iemand zijn dag opvrolijken en laat zien dat je aan hem of haar denkt. Met de brownies van Brownies & Co maak je elke gelegenheid nog specialer! 

Waar je geliefden ook zijn, met de brownies van Brownies & Co kun je hen bereiken en een smaakvolle verassing bezorgen. Laat ze weten dat je aan ze denkt en stuur een smakelijke traktatie rechtstreeks naar hun deur. 

Persoonlijk tintje 

Naast dat de brownies een smakelijk cadeau zijn is het ook een persoonlijk geschenk. Je kunt een wenskaart aan je brownies toevoegen waar een handgeschreven boodschap op wordt geplaatst. Hierop kun je bijvoorbeeld een verjaardagdagswens laten schrijven of een andere persoonlijke boodschap. Omdat het handgeschreven is, wordt het cadeau extra persoonlijk en lijkt het net alsof de verzender het zelf door de brievenbus heeft gedaan.  

Ambachtelijk bereid en versheid gegarandeerd 

De brownies van Brownies & Co worden ambachtelijk bereid met biologische en Fairtrade ingrediënten. Ze zijn stevig aan de buitenkant en heerlijk zacht van binnen, verrijkt met knapperige stukjes chocolade die elke hap tot een ware smaakexplosie maken.  Bovendien biedt Brownies & Co en versheidgarantie van 10 dagen vanaf de verzenddatum. Zo ben je er zeker van dat je brownies in optimale staat aankomen. 

Wie ga jij blij maken met dit unieke cadeautje door de brievenbus? Of ga je jezelf verwennen met de lekkerste brownies van Nederland? Wacht niet langer en bestel je brownies gemakkelijk en snel in de webshop van Brownies & Co!