Brownies & Co

Werknemers onbelast belonen? In 2023 is daarvoor extra ruimte!

De werkkostenregeling biedt werkgevers de mogelijkheid om verstrekkingen onbelast aan werknemers te vergoeden. Hierbij kan je denken aan kerstpakketten, middelen om thuis te werken of iets lekkers zoals The Perfect Brownie Post Box als blijk van waardering.

Werkkostenregeling

Om werkgeverslasten voor 2023 te verlagen en investeringen aantrekkelijk te maken wordt voor heel 2023, de werkkostenregeling verruimd naar 3% tot een loonsom van €400.000. Werkgevers kunnen tot €12.000 meer aan onbelaste vergoedingen geven. De verruiming geldt voor de eerste €400.000 van de loonsom.

Medewerkers bedanken

Vanuit Brownies & Co denken wij graag met je mee hoe wij jouw medewerkers een smakelijke en onvergetelijke verrassing kunnen bezorgen. The Perfect Brownie Post Box is dan ook het ideale geschenk voor medewerkers voor op de verjaardag, in het kerstpakket, zomaar of uit blijk van waardering. Denk alleen al aan de vele dagen waarin je medewerkers in het zonnetje kan zetten zoals de dag van de arbeid, dag van de verpleging/zorg, dag van de leraar en / of nationale secretaresse dag.

Verjaardagsservice

Vergeet nooit meer de verjaardag van je medewerkers en verwen en verras je medewerkers met The Perfect Brownie Post Box op hun verjaardag. Dit is niet alleen een smakelijke verrassing maar bovenal onvergetelijk met de persoonlijke felicitatie boodschap op de wenskaart. Als werkgever geef je de verjaardag data van de werknemers aan ons door. Wij verzorgen dan het gehele proces van A tot Z, zodat het voor iedereen een feest is om brownies te versturen en te ontvangen. Zo hoef je niet meer na te denken over een verjaardagscadeau voor je werknemers en word je volledig ontzorgt.

Klik hier om meer te lezen over de verjaardagsservice.

Brownies voor bedrijven

Naast het unieke persoonlijke geschenk voor medewerkers biedt The Perfect Brownie Post Box ook tal van mogelijkheden om als relatie geschenk ingezet te worden voor relaties. Wil jij meer over de mogelijkheden horen? Wij kunnen je adviseren bij het inzetten van onze brownies bij acquisitie en/of aftersales. Wij regelen de brownies, jullie de koffie? Bekijk hier de mogelijkheden.

The Perfect Brownie Post Box

The Perfect Brownie Post Box bestaat uit 8 Perfect brownies en een speciale wenskaart waarop je een persoonlijke boodschap kan plaatsen. Wij bieden ook de mogelijkheid om deze kaart vorm te geven naar je eigen huisstijl om het nog persoonlijker te maken. De perfecte brownie is stevig aan de buitenkant, romig en zacht van binnen met knapperige stukjes fairtrade callabaut chocolade die smelten op je tong. Een unieke smaakbeleving die je met iedereen wil delen of juist voor jezelf wil houden. Wij versturen The Perfect Brownie Post Box via de post op, om ze bij jou thuis als verrassing door de brievenbus op de deurmat te laten vallen. Hiervoor hoeft de ontvanger niet thuis te zijn, dit vinden wij wel zo gemakkelijk.