Brownies & Co

Win actie Helpende Hand voor hulpbehoevende Stadjers

Onlangs hebben wij een win actie georganiseerd in samenwerking met de Helpende Hand voor Hulpbehoevende Stadjers. Maar wie zit er achter deze organisatie en wat doen ze precies?

De Helpende Hand voor Hulpbehoevende stadjers
De naam van de organisatie verklapt het al, een helpende hand voor hulpbehoevende, specifiek in Groningen. Stadjer is een Groningse benaming van iemand die in de stad Groningen woont. De organisatie bestaat uit 8 enthousiaste dames die vrijwillig naast hun studie en/of werk een helpende hand bieden aan hulpbehoevende. Hiervoor hebben ze een openbare Facebookgroep geopend welke fungeert als een forum voor hulpvragen en aanbod. Deze groep heeft al meer dan 1700 actieve leden die dagelijks actief zijn op het forum. En om dit en de vele initiatieven in goede banen te leiden, heeft elke vrijwilliger zijn eigen taken. Weten welke gezichten en personen achter deze organisatie zitten? Klik hier 

Initiatieven
Nickey Smolders en Dyanthe Brouwer hebben een kaartenactie opgezet voor eenzame ouderen. Tijdens Corona worden ouderen nog meer geïsoleerd dan ooit en met deze actie weten ze ouderen een beetje op te beuren. Het leuke is, iedereen kan in Groningen een kaartje sturen naar een eenzame oudere en deze deponeren op verzamelpunten bij aangesloten supermarkten in Groningen.

Nu de bibliotheek dicht is, kan er door middel van een boekenactie onderling makkelijk en veilig boeken geruild en aangeboden worden via de Facebookgroep of je kan er voor kiezen om deze te doneren aan een oudere.

Ben je niet zo van het lezen maar wel creatief en hou je van knutselen, elke ochtend om 10:00 uur worden er knutseltips op de Facebookgroep gedeeld door het team Thuis onderwijs.

Bovenstaande zijn een aantal initiatieven welke de Helpende Hand voor Hulpbehoevende Stadjers onderneemt. Het is een mooi initiatief in deze extra bijzondere treurige corona tijd, hierom wilde wij vanuit Brownies & Co iets terug doen.

Win actie
In samenwerking met de Helpende hand voor Hulpbehoevende Stadjers hebben wij een win-actie opgezet. Met de vraag, met wie eet jij het liefst The Perfect Brownie Box?

Deze actie werd gewonnen door Liselot Inéz Jonink en zij was ontzettend blij met de prijs, Wij hebben deze prijs persoonlijk overhandigd, klik hier voor de video.

Niet gewonnen? Hier kan je brownies bestellen

Wil jij nou ook de lekkerste brownies van Nederland bestellen voor jezelf of iemand mee verwennen? Wacht dan niet langer en bestel dan hier.