Brownies & Co

Tips voor Woningsdag 2020 (Koningsdag)

Dé lekkerste brownies van Nederland op Woningsdag 2020

5 Tips voor Woningsdag 2020! (Koningsdag)

Door Corona is Koningsdag, Woningsdag geworden! Op 27 april wordt koning Willem-Alexander 53 jaar. Helaas wordt dat dit jaar zonder feestelijke evenementen en vrijmarkten gevierd. Wat kun jij doen om de verjaardag van de koning te vieren? Vijf tips voor Woning-/Koningsdag 2020 van Brownies & Co om er een feestelijke dag van te maken.

Tip 1: Koninklijke kleren
Begin de dag met feestelijke kleding, want wie koninklijke kleren draagt, komt vanzelf in de feeststemming. Pak die mantel uit de kast, zet een oranje hoed op en vergeet je feestbril niet! Zo kom je helemaal in koninklijke stemming. Heb je dit niet thuis liggen? Bestel dan snel op Zalando een nieuwe oranje outfit.

Tip 2: Vorstelijk eten
Koningsdag oftewel Woningsdag is niet alleen een feest voor de koning, maar dit jaar ook jouw eigen feestje thuis. Verwen jezelf en je gezin thuis met de lekkerste brownies van het Koninkrijk der Nederlanden, via Brownies bestellen. Afdingen op straat zit er dit jaar helaas niet in, shop daarom online met de KORTINGSCODE: Koningsdag2020 en vier je voordeel!

Tip 3: Het Wilhelmus zingen
Om 10:00 uur zingt Nederland het Wilhelmus! Zet je wekker en doe de komende dagen een aantal zang oefeningen zodat je het nachtegaaltje van de straat bent. Heel Nederland zingt namelijk het Wilhelmus vanaf de tuin, het balkon of op straat. Wil jij ook meedoen maar weet je de tekst niet meer? Oefen dan nu snel het Wilhelmus.

Tip 4: The Perfect Brownie happen
Koekhappen wordt al een aantal jaar niet meer gedaan door koning Willem-Alexander. Met browniehappen wordt koekhappen een totaal nieuw leven in geblazen. Bestel onze Koningsdag brownies via onze website. Prik vervolgens een gaatje door de brownies, span er een touwtje doorheen en hang deze op in de woonkamer. Blinddoek je vader, moeder of kinderen en ga gezellig brownies happen met elkaar. Gegarandeerd genieten!

Tip 5: Online vrijmarkt
Haal de rommel van zolder of uit de schuur. Pak je camera en schiet de mooiste foto’s, zet het op Marktplaats.nl en verdien een extra zakcentje door het verkopen van je spulletjes. Zo haal je de vrijmarkt jouw woonkamer in!

Om 16:00 uur toost Nederland op de gezondheid van de koning en de Nederlanders. Pak je favoriete drankje, roep je gezinsleden bij elkaar en sluit Woningsdag af met een toost!

Brownies & Co wenst iedereen een feestelijke Woningsdag!