Brownies & Co

Steunmenu in Weesp

Deze brownies zijn speciaal voor jou per post verzonden!

Steunmenu in Weesp

Afgelopen week ontvingen wij een ontzettend mooi verzoek van Passata uit Weesp. Passata is een echt Italiaans restaurant die normaliter van pasta een kunst weet te maken, helaas zijn ze tijdelijk gesloten voor gasten door de Corona uitbraak. Gelukkig is het team van Passata niet stil blijven zitten en hebben zij samen met andere horeca ondernemers en toeleveranciers uit Weesp een actie opgezet genaamd Steunmenu.

Steunmenu is een compleet maaltijdpakket voor al die hardwerkende zorgverleners en hun gezinsleden. Deze worden gratis verstrekt door de bedrijven en particulieren die mee helpen aan het Steunmenu. Over dit initiatief heeft NPO1 een korte documentaire gemaakt.

Je kan je voorstellen dat een zorgverlener na een intensieve en emotionele werkdag weinig energie over heeft om te koken. Wij hoefden dan ook niet lang na te denken toen Passata ons vroeg om The Perfect Brownie te leveren voor het Steunmenu. Wij hopen dat onze brownie bij veel mensen een lach op het gezicht tovert.

Zorgverleners in Weesp

Vanuit Brownies & Co vinden wij het een eer dat wij brownies mochten leveren en daarbij een bijdrage konden leveren aan dit fantastische initiatief!

Via deze weg willen wij onze waardering uit spreken voor de mensen die in de zorg werken. Diep respect voor wat jullie dag in, dag uit voor onze samenleving doen!

Wij hopen dat jullie genoten hebben van het Steunmenu maaltijdpakket met daarin dé lekkerste brownies van Nederland.

Brownies bestellen

Heb jij geen Steunmenu gekregen maar wil jij toch brownies eten? De brownies kan je online bestellen en worden via de post bezorgd.

Een hartverwarmende groet,

Het team van Brownies & Co
www.browniesenco.nl