Brownies & Co

Ontstaan Brownies & Co

Het logo van Brownies & Co.

Jong en onervaren begonnen wij, Chris Isaak en Niels Verheul, bij Unilever. We kwamen veel in de horeca, dronken koffie en kregen regelmatig een droge smakeloze brownie geserveerd.

Steeds vaker fantaseerden wij over hoe de perfecte brownie moest zijn en dus zijn wij deze zelf gaan ontwikkelen. Na maanden lang bakken, proeven en verfijnen van de brownie hebben wij ons eigen geheime recept samengesteld. De Europese cakeachtige brownie gecombineerd met de Amerikaanse fudge brownie resulteert in een perfecte brownie! Cakeachtig van boven, romig en zacht van binnen met heerlijke knapperige stukjes fairtrade chocolade. Het was dan ook niet moeilijk om de horeca te overtuigen. The Perfect brownie was snel op verschillende plekken verkrijgbaar bij de koffie, high-tea en/of verwerkt in het dessert. Van twee sterren chef-kok tot aan gasten in de horeca, bij het proeven van de perfecte brownie reageert iedereen enthousiast! Wij hebben dan ook één missie:

The Perfect brownie voor iedereen beschikbaar maken!

Lekkers per post

Zo bezorgen wij The Perfect Brownie box met 8 heerlijke brownies en een persoonlijk handgeschreven kaart door de brievenbus. Om jezelf mee te verwennen of iemand anders te bedanken of verrassen. The Perfect Brownie box is ook zakelijk goed in te zetten als relatiegeschenk of om van die ontevreden klant een tevreden klant te maken. Met onze commerciële ervaring adviseren wij jou graag bij het inzetten van The Perfect Brownie box voor acquisitie en/of aftersales.

Horeca assortiment

Naast The Perfect brownie bieden wij nog meer hoogwaardige ambachtelijke producten voor de horeca. Bijvoorbeeld een heerlijke appeltaart zoals grootmoeder die maakt, een onvergetelijke Redvelvet- of NY Cheesecake maar ook muffins of bananenbrood. Bij al onze producten is gelet op smaak, kwaliteit en presentatie. Wij bieden enkel producten aan die met liefde en pure ambacht zijn gemaakt en dat proef je!

Online brownies bestellen

Wil jij wat lekkers per post ontvangen of versturen? Bestel dan hier de brownies!

Een heerlijke Brownie groet,

Het team van Brownies & Co